Jul 16, 2020, 1:51 PM

Море от любов 

  Poetry » Love
532 0 0

В море от любов потапяме се

ние, а после като новородени

излизаме от този вековен океан,

колко важно е само да обичаш

и да бъдеш обичан в света.

Светът, знам, създаден е за

двама, двама да палят

и разпалват огъня на любовта!

Затова подай ми ти ръка и върви

до мен, бъди мой приятел,

не и враг,                                           

обичай ме завинаги!

© Светла Сивкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??