28.03.2024 г., 21:27 ч.  

Море от смисъл 

  Поезия » Философска
160 1 8

В тайна вплетен ден,

умислен е светът.

С море от мисли в мен

търся смисъла отвъд.

 

Безтегловност, тих копнеж-

транс от морска тишина

и потаен тих цъфтеж

на човешка доброта.

 

Свят на тайно чувство-

безспирен вечен поток.

Море от смисъл, изкуство

отразява душата на Бог.

                     ©️ Дарина Дикова, 28.02.2024 г.

© Дарина Дикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??