Mar 28, 2024, 9:27 PM  

Море от смисъл 

  Poetry » Phylosophy
311 1 10

В тайна вплетен ден,

умислен е светът.

С море от мисли в мен

търся смисъла отвъд.

 

Безтегловност, тих копнеж-

транс от морска тишина

и потаен тих цъфтеж

на човешка доброта.

 

Свят на тайно чувство-

безспирен вечен поток.

Море от смисъл, изкуство

отразява душата на Бог.

                     ©️ Дарина Дикова, 28.02.2024 г.

© Дарина Дикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??