3.07.2020 г., 0:15 ч.

Море от стих 

  Поезия » Свободен стих
658 0 0

Думите

са най-чистите

основания

които

привнасят 

за сбъдването.

 

Морето

е синьо очакване

в което

се потапя

бистро

неспиране.

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

41 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??