Ех, морето...
Стъпвам в пясъка,
по следите на други
боси нозе.
А вълните...
Вълните се пенят
като гривите на буйни
коне.
А там далече,
отвъд хоризонта,
залезът се готви
да роди новия ден,
преди и той да
стане спомен..
© Живко Делчев Всички права запазени