25.07.2008 г., 9:59 ч.

"Морето живите обича"... 

  Поезия » Любовна
626 0 14
                                                                            "Морето живите обича,
                                                                             а мъртвите изхвърля на брега"...
                                                                                                                  Фотев

А исках само като птиченцето малко

с криле да литна и небе да опозная...

Да премина през поляни небесни

и се рея, рея като муза животворна...

И стихна... между ударите на сърцето

без съблазни - жив приятел верен...

И нямам страх... не продавам бъдното,

и времето за обич мое е... и  в късното

и вън реалното... поисках като Фотев

морето да ме люби... безсмъртно.



© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??