14.05.2011 г., 18:48 ч.

Морето ни 

  Поезия
608 0 0

Морето ни

 

Остави ме насаме с морето

синьо – зелено до небето.

Безкрайно, прозрачно и чисто.

Тайни, лъжи и признания на дъното

романтично,

ревностно

пазят словото,

на плажа между двама съкровено прошепнато.

 

Морето уморено

гали кожата ми нежно.

Тласка вълните към мене.

Потъвам под твойта любов без време.

Отдавам ти се,

с лекота обгръщаш ме.

Влизам на дълбоко

в морето, в себе си,

в тебе.

Различни светове,

цветове.

Опознавам се.

И сега, когато съм тъй дълбоко в теб

и не поемам дъх в този ред,

аз умирам от любов по теб.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??