30.06.2011 г., 10:43 ч.

Морфично 

  Поезия » Еротична
1108 1 2

В сънищата ми играеш главна роля,
вече имаме морфична връзка,
всяка вечер, щом очи затворя,
ти идваш и си все по-дръзка.

Галиш ме със нежните си длани,
притискаш ме до топлата си гръд,
с горещи устни палиш страстта ми
и ме караш да се чувствам мъж.

Но утрото прогонва  мрака
и слага край на наш'та нощ гореща,
а аз оставам сам и чакам
следващата ни морфична среща.

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??