13.05.2009 г., 0:48 ч.

Морска красота 

  Поезия » Друга
591 0 0

Милиарди сини бисери

се вплитат в яростни вълни,

потъмня небето от ванилия и сладолед -

в морска пяна се стопи...

 

 

Златисти фини песъчинки,

солен привкус,

усеща се дори във въздуха -

като лъчите на парещо слънце...

 

 

Настава вечер,

мрачно и студено,

но все блестят тъй сините очи -

очите морски, очите на една вселена...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??