3.08.2007 г., 18:23 ч.

Морски пейзаж 

  Поезия
543 0 3
                 Морски пейзаж

Море... безкрайност.
Перлени вълни се разливат
из крайбрежието.
Погалват леко нажежения
до болка пясък.
Дъх на водорасли,
примамващ чайките към
дълбините на нощта...
... пейзаж.
За миг черни облаци
на хоризонта.
И един човек - на произвола
на вълните...
Залез - сливане със хоризонта...
и с морето...
на една душа...
и после... спокойствие.

© Деница Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??