26.07.2019 г., 9:12 ч.

Морски валс 

  Поезия » Друга
277 1 6

Между май и септември се крие

най-красивият зов на света.

Някой дръзнал така да прикрие

свойта малка вселенска мечта.

 

От лъчите на слънцето лятно

да извае безплътни криле.

С тях да литне без полет обратен

там при тихото синьо море.

 

Да танцува със чайките бели

морски валс над златисти вълни.

А оркестърът бриз, да не спира,

да не свършват щастливите дни.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??