Дни и нощи идваш на морския бряг,
там искам да сме двама на твоя свят.
Любувам се, мечтая да бъда морската вода,
в която си сега, да те галя с ръката на любовта.
Да съм морски бриз в твоята коса,
да почувствам аромата на цветя от девствената красота.
Да грея като слънцето с изгарящи лъчи на любовта,
да стопля душата ти с нежността на любовта.
© Бисер Иванов Всички права запазени