Feb 9, 2011, 10:31 PM

Mорският бряг 

  Poetry » Love
522 0 2

Дни и нощи идваш на морския бряг,

там искам да сме двама на твоя свят.

Любувам се, мечтая да бъда морската вода,

в която си сега, да те галя с ръката на любовта.

Да съм морски бриз в твоята коса,

да почувствам аромата на цветя от девствената красота.

Да грея като слънцето с изгарящи лъчи на любовта,

да стопля душата ти с нежността на любовта.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • По добре бриз, защото може да бъдеш почти на всякъд Благодаря подобно!
  • Или небе , но най-добре себе си. Всичко добро!
Random works
: ??:??