24.01.2009 г., 11:30 ч.

Морско 

  Поезия » Любовна
873 0 4
Разлива се по пясъка горещ -
душата ми от силен вятър разпиляна,
но вътре в мен оставаш - ти,
едничка моя мисъл и желание...

И с всяка следваща вълна - потъвам,
а твоите очи изгарят ме...
и хиляди водовъртежи ме бушуват,
а сърцето ми крещи, крещи...

Отива си лятото, а с него и ти,
остана само душата ми -
на самотния плаж да тъжи...
ще се срещнем ли нявга - кажи?!


                                     На Милан... ;(((

© Латифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??