Jan 24, 2009, 11:30 AM

Морско 

  Poetry » Love
878 0 4
Разлива се по пясъка горещ -
душата ми от силен вятър разпиляна,
но вътре в мен оставаш - ти,
едничка моя мисъл и желание...

И с всяка следваща вълна - потъвам,
а твоите очи изгарят ме...
и хиляди водовъртежи ме бушуват,
а сърцето ми крещи, крещи...

Отива си лятото, а с него и ти,
остана само душата ми -
на самотния плаж да тъжи...
ще се срещнем ли нявга - кажи?!


                                     На Милан... ;(((

© Латифа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??