8.10.2008 г., 6:18 ч.

Морско чудо 

  Поезия » Пейзажна
576 1 3

07.10.2008

 

 

Пръсти преплита морето с брега,

търсени чувства люлеят вълна..

Алено слънце син облак прегръща,

бягат по края му слънчеви устни...

 

Бризът забързан погали нощта,

а тя му отвърна със стон на жена...

Нощно небето прегърна луната,

а тя го изпълни с любов необятна...

 

Писък на гларус разлисти върба,

върбата потръпна, не беше сама...

Шумът на морето на пясък шептеше,

а пясъкът бавно се с обич топеше...

 

Лодка в морето проскърца едва,

остаряла бе веч за любов със вълна...

Вятърът няма и таз нощ да заспи

огньове ще пали догде отлети...

 

Беше красива нощта на морето,

но ето, че утрото буди се вече,

отново при залез ще се разбудят

чувства среднощни от морското чудо...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??