30.06.2017 г., 1:28 ч.  

Моста към любовта... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
1136 0 7

Моста към любовта...

 

Идва изгревът,

а аз все една е залез,

още съм тук

в обятията ти...

В звездите и лъчите...

Като че ли нещо

друго е невъзможно...

 

Любовта ти прави дните

смели и живи,

а пък нощите безкрайни -

кръговрат от огън...

А аз мечтая, да летя...

в теб, моя любов...

 

Във този свят неизмерен 

и във всеки друг,

там където само

любов може 

да се посее и пожъне...

 

За това, мога да съм с теб

от изгрев до залез,

а те със своите любови

осветени следват

стъпките ни по моста,

който забравя...

за високомерието

лакомията и злобата...

 

Ела, любов моя,

хвани ме за ръката,

прегърни ми сърцето...

Да преминем

отново и отново

само с една ласка,

с една усмивка

по моста на смелите

и "глупаво" влюбени...

 

Ела, в обятията ми,

в тялото и душата ми -

песен моя, обич моя...

звезда моя, лъч мой...

поглед от живот...

 

Ела, магия моя...

Обичам те...

              Обичам те...

Обичам те..., мечта...

Мост към любовта...

Музика в сърцето ми...

Песен безкрайна...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Да преминеш по моста към любовта, е просто да докоснеш мечтите и да я изживяваш, да и се радваш.

Произведението е участник в конкурса:

Поглед към звездите - мост към любовта »

25 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Успех,Лили!
  • Благодаря ви от сърце, че наминахте и оставихте положителната и красивата си енергия!

    Геновева - може би, много може би - има място за свободни интерпретации. Благодаря ти!
    Йонче, точно така - мечтата е и самата любов...Благодаря ти!
    Хари - много добра и красива идея, но не е моя - имам в предвид - а аз все едно е залез!
    Ема, благодаря ти от сърце! Вел, страхотно много ти благодаря!

    Поздрави, прегръдки, много усмивки и вдъхновение!
  • Да, да, да!!! Поздрави, Лили!
  • Много искрено, силно и крaсиво! Хaресaх
  • Хубаво,Лили!!!(може би си имала в предвид:все една в залез)Поздрави!!!
  • Бярно , че мечтата е моста към любовта. Браво. Много хубаво
  • "Моста към любовта..." Предполагам, това е прелюдия към самия мост?
Предложения
: ??:??