24.01.2009 г., 13:42 ч.

Мотив 

  Поезия » Любовна
720 0 16
         Мотив

Подари ми искани сънища.
Разкипя се под мене небето.
Ти не прочете душата ми…
Просто поведе я…
И ми даде мотив за обичане…


© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??