28.09.2007 г., 8:08 ч.

Мото на Поета 

  Поезия
579 0 5

                     Мото на Поета


Ако просто думи комплектоваш,
и мислиш си, че си Поет,
задраскай всичко, започни отново -
на преден план бъди Човек!

© Госпожа Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??