20.04.2017 г., 20:38 ч.

Моя лудост 

  Поезия » Любовна
398 1 1

Не намирам покой без теб във нощта,

само ти си лекарство за моята лудост,

когато успея за час да заспя,

при тебе се връщам в съня.

 

Не намирам покой без теб през деня,

виждат само теб моите очи,

сляп, ходя по пътища стръмни,

не намирам покой, помогни!

 

И ти, душá, спри да болиш,

в илюзия ще се удушиш

сърце, спри да крещиш,

не можеш да я събудиш!

 

Далече е не чува, че скърбиш!

Hе можеш да заспиш,

боли, нали нея боготвориш,

затова вечно ще кървиш!

© Калоян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??