14.01.2015 г., 7:54 ч.

Моя любов 

  Поезия
570 0 3

Сияеш, моя любов, сияеш -

под сълзите светиш,

сияеш, моя любов, сияеш -

никой не чу плача ти,

сълзите бисерно светят,

луната е приказна

и никой не разбра -

за мъката под бисера,

под смеха ти никой

плача ти не чу...

Сияеш, моя любов, сияеш.

Вярно ли плака?

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??