3.12.2015 г., 0:04 ч.

Моя прекрасна 

  Поезия
469 0 21

Моя прекрасна

 

 

Опипвам те нежно. Форми заоблени.

Отпивам от твоя вълшебен "нектар".

И се гледаме двама, с влюбени погледи.

За вечерта, ти си най- скъпия дар!

 

Запотена и хладна, държа те в ръката.

Вълни ме люлеят, все едно съм във лодка.

В теб се оглежда дори и луната.

Моя прекрасна, чаша със водка!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??