3.01.2008 г., 9:30 ч.

Моя родина 

  Поезия » Гражданска
531 1 0

Моя родина

Ти беше майка на смели мъже,

апостоли много във твойто сърце,

но само едничък народът възпя,

защото отдаде живота за тях.

 

Дякон му казваха шепа народ,

борил се смело за своя народ,

знамето носил до свойто сърце

и клетвата своя опази, увиснал на безсмъртно въже.

 

Една е страната за него,

гответе бунт във свойта страна,

но Юда пропя пред турските войни

и сложи край на тази борба.

© Виктор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??