31.12.2010 г., 14:53 ч.

Моят ангел 

  Поезия » Друга
635 0 0

Моят ангел ще бъде този, който ми показва сърцето си,
когато нещата се разпадат.

Моят ангел ще бъде този, който без значение какво,
ме кара да се чувствам жив.

Моят ангел ще бъде този, който ще ме отведе до това място,
дълбоко в сърцето си.

Моят ангел ще бъде този, който е винаги в мислите ми,
и тя винаги ще бъде моя.

Моят ангел ще бъде тази, която докосва сърцето и душата ми.

 

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??