13.04.2006 г., 20:23 ч.

Моят бивш клас :) 

  Поезия
2289 0 3
Единни и задружни.
Щастливи и безгрижни.
Завинаги незаменими
и като клас неповторими.
Вечно лъчезарни,
но и мъничко коварни.
До ушите усмихнати,
от греховете отвикнали.
Някои много надарени,
други - от живота наранени.
Може малко мързеливи,
но в никакъв случай лениви!
Умни и красиви!
Щури и игриви!
Може малко невъзможни
и с характери сложни.
И по олимпиади ходихме.
И на конкурси бяхме.
И награди взимахме.
И на празници пяхме.
И подаръци прибирахме.
И почести събирахме.
Простори нови открихме
ала никак не се променихме!
Най-великите събрани,
сякаш от конкурс избрани.
Във вестниците ни показваха
и по кабела за нас разказваха.
Деца си бяхме ний страхотни.
Такива и ще си останем.
И макар и да не бяхме много работни,
ние ХОРА успяхме да станем!

С обич за всички от VII д клас
2000/2001 година
ОУ "Св. св. Кирил и Методий"
Гр. Силистра

© Хриси Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??