27.06.2007 г., 13:09 ч.

МОЯТ ДЕН 

  Поезия
546 0 3
 

Върху жарава стъпвам в своя ден,

небето сякаш притъмнява.

След толкова лета край мен

все същата душата си остава.

Тя знае що е обич и омраза,

добро какво е или злоба,

от злото нека Бог ни пази,

в децата да е нашта сгода!

© Дора Ефтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??