11.01.2020 г., 0:21 ч.

Моят дъжд 

  Поезия » Любовна
309 0 2


В сърцето ми забита е кама,
а аз стоя в нощта сама,
и отново виждам твоя лик...
Дали дочул си моя вик,

 

макар да е безгласен, тих,
дори да е било за миг...
Ти - дъжд в слънчевия ден.
И все пак - бъди до мен.

© Есенен блян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??