29.11.2011 г., 19:00 ч.

Моят град 

  Поезия » Гражданска
432 0 1

Малък град.
Сив площад.
Хора все едни.
Малък свят,
на сплетни богат.
Няма новини.

 

Р.
Но това е моят
малък и скучен град,
да, това е тоя,
за мен създаден свят.
Дори безинтересен
за всички да е той,
скучен или весел,
но той е мой!

 

Малък град,
със нов площад.
Бях къде ли не.
Но разбрах,
че ще съм сиромах
без своето сърце!

 

Р.
А то остана тука,
във този малък град.
Да, остана в тоя,
за мен създаден свят.
Дори безинтересен
за всички да е той,
тъжен или весел,
но той е мой!

 

 (текст от песен)

© Димитър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Малък град.
    Сив площад.
    Хора все едни.
    Малък свят,
    на сплетни богат.
    Няма новини"

    Много ми хареса!Поздравявам те!
Предложения
: ??:??