10.11.2005 г., 20:27 ч.

Моят живот 

  Поезия
1114 0 1
             Моят живот е само стихове
             изграден от чувства, вълнения и трепети,
             от радостни срещи, от тежки раздели
             и от признания, но от подлост - едва ли.

             Моят живот прилича на музика,
             на изплакани сълзи в куплети и рими,
             на излети страсти и погледи влюбени,
             на момичешки устни дълго целувани.

             Моят живот изглежда е бъдеще
             спотаило дълбоко в себе си неизвестното,
             изплезило езиче да вкуси от истината,
             да събере сили и да се бори със нищото...

             Моят живот не е само стихове.
             Моят живот не върви и за песен.
             Моят живот бърза към бъдещето.
             Моят живот е просто във времето.

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересен стих, ретроспективен, но и с поглед в утре. Поздравявам те!
Предложения
: ??:??