9.09.2008 г., 16:19 ч.

Моят мъж 

  Поезия » Любовна
742 0 6
Моят мъж

Замислена вървя по тротоара,
не търся нищо - само теб,
лъжа се, че ще те забравя...
... изпиват ме с погледи жадни мъже...

Минавам, а разговорите спират,
мъже красиви гледат мен,
богати дават всичко да ме имат
и аз давам всичко, но за теб...

Богати, умни, хубави, добри,
всяка жена за това си мечтае,
но моят идеал си ти,
дори с пороците си идеален...

Забравям те, а искам да те видя,
не виждам другите мъже дори...
Хубави ли са? Нека са красиви!
За мене ти си по-красив!

Мъже проиграват живота си на карти,
а ти за мене даваш всичко...
Богати ли са? Нека са богати!
За мен богатството е да обичаш!

Вървя замислена по тротоара,
странен мъж заглежда ме с очи,
искам с него да остана,
но, по дяволите, този мъж си ти...

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??