19.05.2007 г., 14:28 ч.

Моят свят 

  Поезия
517 0 2
Моят свят - изграден от яйца,
бял и пълен. Чуплив.
Моят свят - детска мечта.
Малък оловен войник.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??