30.12.2013 г., 0:08 ч.

Моят свят 

  Поезия » Любовна
489 0 0

Моят свят

Когато настръхне тишината,
светът изглежда толкова сам.
Тогава страшно  много ми се иска
да напиша стих. С търпение.
С любов. И с вяра. С тишини и дъжд.
Да го прошепна в топла сълза,
в няколко нотички. За теб.
В няколко късчета сладка зрялост. 
Да  го случа премалял жадно
в безвремието на зимната нощ.
Защото това са моят стих
и моята сълза. Моето изкупление.
Моят свят. Моето обичане. И ти...

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??