30.09.2009 г., 15:57 ч.

Моят свят е магия 

  Поезия » Философска
924 0 34

 

 

Разбрах - моят свят е магия,

изпълнен със тих благослов!

Сълзите ми - с тях ще изтрия

от себе си черен покров!

 

Пристъпям в градина прекрасна,

трапези отрупани с плод!

Чернилката, толкоз ужасна,

остана зад външния вход!

 

Понася ме чудната песен

с крилете на пъстри ята!

Не идва тук никога есен,

тук вечно струи светлина!

 

В най-святия извор пречиствам се

и ставам по-лека от дъх.

Сега вече дишам, усмихвам се,

откривам заветния връх!!!

© Валентина Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??