Разбрах - моят свят е магия,
изпълнен със тих благослов!
Сълзите ми - с тях ще изтрия
от себе си черен покров!
Пристъпям в градина прекрасна,
трапези отрупани с плод!
Чернилката, толкоз ужасна,
остана зад външния вход!
Понася ме чудната песен
с крилете на пъстри ята!
Не идва тук никога есен,
тук вечно струи светлина!
В най-святия извор пречиствам се
и ставам по-лека от дъх.
Сега вече дишам, усмихвам се,
откривам заветния връх!!!
© Валентина Харизанова All rights reserved.