28.02.2011 г., 0:34 ч.

Моят въздух и живот 

  Поезия » Любовна
869 0 0

За теб душата бих си дала,
светът за теб ще извървя.
Без теб животът е окови,
в затвор е моето сърце.

За теб ще мисля всяка вечер
и всеки ден ще съм до теб.
Без теб светът за мене свършва
и всичко друго е ветрец.

Обичам те, за мен си злато
със цялото богатство в този свят.
Богатството е само пепел,
а ти си моят въздух и живот.

© Ели Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??