Feb 28, 2011, 12:34 AM

Моят въздух и живот 

  Poetry » Love
865 0 0

За теб душата бих си дала,
светът за теб ще извървя.
Без теб животът е окови,
в затвор е моето сърце.

За теб ще мисля всяка вечер
и всеки ден ще съм до теб.
Без теб светът за мене свършва
и всичко друго е ветрец.

Обичам те, за мен си злато
със цялото богатство в този свят.
Богатството е само пепел,
а ти си моят въздух и живот.

© Ели Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??