22.07.2007 г., 13:53 ч.

Моята истина. 

  Поезия
747 0 11
 Моята истина - слънцето топли, 
за някои - в пепел превръща.
Моята истина - вятър гальовен,
за други рушител на къщи.
Моята истина - Животът красив е,
за някои ад на земята.
Моята истина - нежна усмивка,
за други - пореден шамар.
Моята истина - Бог милостив е!
За някои - умираща вяра.
................................................
Моята истина нека те стигне!
А другата... да тъне в забрава!

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??