Jul 22, 2007, 1:53 PM

Моята истина. 

  Poetry
751 0 11
 Моята истина - слънцето топли, 
за някои - в пепел превръща.
Моята истина - вятър гальовен,
за други рушител на къщи.
Моята истина - Животът красив е,
за някои ад на земята.
Моята истина - нежна усмивка,
за други - пореден шамар.
Моята истина - Бог милостив е!
За някои - умираща вяра.
................................................
Моята истина нека те стигне!
А другата... да тъне в забрава!

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??