24.10.2004 г., 17:14 ч.

Моята истинска любов 

  Поезия
1924 0 1
Любов несподелена
скъпа , вечна и почтена,
любов разяждаща душата
любов просягаща към тъмнината.

Любов даваща крила,
любов караща ме да полетя
безценна и коварна,
глупава и своенравна.

Заради теб немога да заспя,
искам с нея да споделя,
да разкрия своята душа,
за да мога нежно да се растопя.

Ала страх ме е , немога,
неискам тъй да я прогоня,
по-добре да чакам аз
знак да ми даде във този тъмен час,
иначе ще я отнеса
дълбоко в моята душа.

© Михаил Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??