8.01.2005 г., 22:28 ч.

Моята кралица 

  Поезия
1165 0 0
Сините й очи в мен се впиха.
Бяха студени като лед.
Всяка радост и болка в мен убиха...
А косите й..златисти като мед

Тя беше моята кралица -
студена и мълчалива.
За мен беше като топла искрица,
красива...като горска самодива.

Обикнах я, щом я видях.
Въпреки, че всичко в мен тя изпепели
да копнея за нея, не спрях.
Сърцето ми не спира да гори....

© Супа Дупа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??