22.11.2008 г., 16:25 ч.

Моята кула 

  Поезия » Друга
854 0 2
 Моята кула

 
(лирично)

 Моята кула - кула с илюзии,
              в златно, в сребро и брокат.
              Моята кула протяга снагата си -
              крехка, невинна. Мечта!

              Тя се издига високо в небето ми,

идва от пъстра душа.
Влиза в очите ми,гали ръцете ми,
пали безброй сетива.

Пълна с желания,с нежни ухания,
звуци обгръщат я пак.
Знае ли тя,че ще бъде пометена,
мразена в миг на тъга...

Тя е, която осмисля живота ми,
и се държи на мига.
 Даже забравя да диша устата ми.
Спирка за клети сърца.

Моята кула - кула с илюзии,
в златно,в сребро и брокат.
Моята кула ще вдига снагата си -
крехка, невинна. Мечта!

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Само мога да кажа...УАУ... страхотно!
  • "Моята кула - кула с илюзии,
    в златно,в сребро и брокат.
    Моята кула ще вдига снагата си -
    крехка, невинна. Мечта!"

    Много чувствено и добре написано!
    Поздравче от Шкафчето!
Предложения
: ??:??