31.10.2015 г., 9:15 ч.

Моята любима 

  Поезия
298 0 0

МОЯТА ЛЮБИМА

 

Мокри улици, жълти листа
и дървета, достойни за четка.
Есента е красива, но тя
ми прилича на стара кокетка,


дето бърза да те впечатли
щото безвъзвратно остарява.
Дъждът като сълзи вали
и тъга в душата ти остава

 

от миналия пик на младостта,
и за жарта й, тъй неустоима.
Обичам есенната красота,
но пролетта е моята любима.
30. 10. 2015 г.
Русе

© Румен Ченков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??