10.01.2012 г., 15:14 ч.

Моята любов 

  Поезия » Любовна
714 0 1

Моята любов е като слънцето, което ме стопля, когато ми студенo.
Tя e като хладкатa вода на потока, която ме освежава.
Tя знае тайните удоволствия на душата ми и се наслаждава с мен.
Коя е всъщност тази любов... душата на душата ми?
И причината за всеки удар на сърцето ми.
Тази, която внася радост в живота мoй.
И се връща към мен повече, отколкото съм дал.
Ела, eла при мен, любов моя, аз умирам без теб.
Всеки ден е вечност, чакайки за твoето докосване.
Премахни сълзите от очите ми и болкатa в сърцето ми.
Запази ме близо до сърцето си...
И бъди до мен във всичките ми дни и нощи...

8.01.2012

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Коя е всъщност тази любов... душата на душата ми?"
    Много добре си го изразил!Поздрави!
Предложения
: ??:??