15.07.2011 г., 11:28 ч.

Моята любов 

  Поезия » Любовна
722 0 3

Като ябълка измита на дъжда,

като сЪлзи по лицето на морето,

близост след неистова вражда

и пауново перо, което

е един забравен талисман -

моята любов е тъй различна.

Летен спомен, нежно разпилян

от ръка небрежна на момиче...

Моето вълнение е тя,

светло вдъхновение и трепет...

Сребърна въздишка на цветя,

сплели стъбълца в копринен шепот...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Брей, без малко да те подмина, а ти пак ни изненадваш с хубав стих!
  • Нежен стих, много ми хареса!
  • Красиво, много красиво!!!!!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??