3.06.2021 г., 21:38 ч.

Моята любов 

  Поезия » Любовна
266 0 1

Моята любов е като бяла роза,

така невинна, и разцъфнала през юни.

Моята любов е като сладка песен,

за която не намирам думи.

 

Моята любов във шепи я откривам,

как искам винаги да продължи..

В ръцете ми, тъй нежно я убивам,

тя живее в слънчеви лъчи.

 

Моята любов е късна пролет,

а изгаря вече лятото листата.

Моята любов е миг свободен,

носещ се с на птиците крилата.

 

Моята любов е като бяла роза,

като миг прохлада във пустиня...

Моята любов, в сърцето си я нося

като слънчев лъч във тежка зима.

© Антониа Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??