10.11.2008 г., 16:54 ч.

Моята Любов ще ми донади 

  Поезия » Любовна
643 0 24
Даже споменът за мен
да не остане.
Да ме няма случена
в съня ти.
И мигът вълшебен
да се губи,
пак ще се завръщам
в мисълта ти.
Даже вик да съм
в една пустиня.
И безводна,
преродена в буря.
Пясъчна ще се разлея
във стихия
и забравата във теб
ще я надвия.
Даже зрънцето надежда
ще ми стигне
да завърна
светлата си вяра!
Ако нещо
все пак не достигне...
моята Любов
ще ми донади.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??