27.01.2007 г., 3:08 ч.  

Моята мечта 

  Поезия » Любовна
903 0 0

 

Ти беше нещо свято, нещо скромно.

 

Нещо прекрасно, но всъщност опасно.
 Моята радост и моята слабост.

Мойта малка сълза във нощта


С теб се почувствах жена.

В теб открих радостта.

Нима за теб била съм малка,

дете, което не познава любовта?
Дете бях, когато ме срещна

И влюбих се в теб, във страстта

повече от всеки предишен, обичах те.
Ти беше моята мечта.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??