27.02.2011 г., 13:48 ч.

Моята мечта 

  Поезия » Друга
498 0 0

Мечтая за един по-добър и спокоен свят.
Cвят пълен с добри хора,
свят, в който злобата е непознато чувство.
Да живея без страх, да обичам и да ме обичат.

Мечтая да живея сред усмихнати и любезни хора.
Далеч от суетата и завистта.
Там, където няма омраза и лъжи.
Cвят, в който всички ще са честни и правдиви.

Мечтая да живея сред хора щастливи и радостни.
Да срещам грейнали от усмивки лица.
Искам да живея в този свят на красота и съвършенство.
И, когато умра, да си кажа: "Така исках да живея!"

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??