17.06.2008 г., 11:39 ч.

Моята песен! 

  Поезия » Любовна
586 0 2
Тази моя песен е за тебе,
крадената обич - как боли?
- остави я, веч е непотребна,
слушай песента ми... замълчи...
В тази своя песен ще разкажа
колко много мъка преживях,
колко страдах, силно как обичах,
зная, да обичаш не е грях...
На любовта с любов не ми отвърна,
не те коря, но слушай песента,
нещастна съм, но чувствам се щастлива,
Боже мой, каква съдба...
Тази моя песен е за тебе...
не плачи, аз още те обичам...
Знам, че трябва време, за да бъдеш с мене,
знам, че си разбрал - какво е да обичаш...


                   18.06.2008г.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??