Аз не искам да съм само приятел,
а сестра – няма как да ти бъда.
Моята роля Жена е в играта
и отказвам да я давам на друга.
Ако аз не съм вече Жената,
без която светът е пустиня,
слагам край и приключвам с лъжата.
Значи всичко е свършило – стига!
Ако все пак откриеш, че още
моят смях ти размахва крилете,
ако някога будиш се нощем
и към мен си протягаш ръцете,
потърси ме, опитай и може
вулкан - нежност из нас да избликне.
Не отлагай задълго, защото
само тръни край нас ще заникнат...
© Надя Всички права запазени